Çfar kërkoni?

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Objekti Bregu i Diellit

Objekti Dragodan

Objekti Tiranë


E-mail

Për infornmata më të hollësishme ju lutemi na kontaktoni:
email:dashnorhadri@agikos.com,
marketing: besamujaj@agikos.com

Adresa

Rruga " Edit  Durham" 14 A,nr.1 (përballë  EULEX-it, në Qendër)  Prishtinë.
Tel:  044/118-116
        038/ 235-954
email: info@agikso.com

AGIKOS dhe Partnerët

“AGIKOS” është një shoqëri që i ka fillimet e saj në vitin 2009. E organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf dhe menaxhim, ka krijuar një filozofi totalisht të re të banesës në Kosovë. Klientët tanë janë frymëzimi ynë për ide dhe projekte të reja. Realizimi në mënyrë cilësore është detyra jonë. Shtëpia është streha e paqes dhe e qetësisë së çdo kujt.
Funksionaliteti, cilësia, vendndodhja dhe komoditeti janë specialiteti ynë.

AGIKOS si kompani ndërtimore përveq projekteve që ka në Kosovë, ajo aktivitetin e saj e ka shtirë edhe në Shqipëri, duke krijuar partneritet me një ndër kompanitë më të njohura në rajon AGIKONS e cila njëherit është edhe lider në industrinë e ndërtimeve, e specializuar në ndërtimin e rezidencave, apartamenteve dhe vilave luksoze me c'rast përmendim prejektet: "Kodra e Diellit 1" në Tiranë, "Marea-Resort" -  Mali i Robit, Rezidenca "Gjiri i Bougainville Bay" në Sarandë.
Kjo kompani vazhdon rrugëtimin e saj drejtë një game të gjërë projektesh të reja si: "Kodra e Diellit 2" në Tiranë, "teraca e Ullinjëve " në Dhërmi, dhe projektet në Prishtinë.

Kërko

Vizitorë online:

Momentalisht kemi 62 vizitorë në linjë

Bregu i Diellit


Objekti Dragodan


AGIKOS dhe Partnerët


Banesat në shitje


img149.jpg